Aanbod

Werkwijze bij individuele wandelcoaching

De natuur heeft een stressverlagende en relativerende werking op ons. Daarom werk ik graag vanuit de buitenomgeving, daar waar natuurelementen mij kunnen helpen jou te coachen. Hoe dat gaat is afhankelijk van wie je bent, wat je wens is en vooral ook je vraag. Na een kennismakingswandeling, stem ik een vervolgtraject met je af.  Ik neem je mee naar buiten; naar bos, heide of langs water. Bij een individuele wandeling wandelen we minimaal 1,5 uur. Soms kunnen Odie en Flip een bijdrage leveren in de coaching en wandelen deze levendige viervoeters mee. Mijn ervaring als sportdocent zet ik in wanneer de coaching om meer spel en/of fysieke uitdaging vraagt. Onderweg werk ik met jou aan de drie k’s en vind je nieuwe energie en inspiratie.

…..en is er een moment om een brug te slaan naar de dagelijkse praktijk; de werkvloer, het klaslokaal, thuis in het gezin, wandel ik samen met je naar binnen….

Vergoeding

Veel scholen werken met een opleidingsbudget. Voor werknemers is er een mogelijkheid dit budget in te zetten voor het wandelcoachingtraject. Voor particulieren zijn er mogelijkheden een vergoeding te krijgen uit het PGB of gedeeltelijke teruggave van de belasting. Helaas vergoeden zorgverzekeraars het wandelcoachen nog niet.